Лапа Fire Eye Talon 318 31.8мм х 40 мм

Лапа Fire Eye Talon 318 31.8мм х 40 мм
talon-sinq-big-2
talon-318-green-big
talon-318-red-big-1
Цена
Цена: 89,00 лв
48h.gif
Описание

Fire Eye Talon 318 е ново попълнение в каталога на тайванските специалисти. 2012 е годината в която те анонсираха това алуминиево бижу. На пръв поглед бихме могли да си кажем :"Поредната лапа за маунтин байк". Така е...спор няма, че е лапа и че е поредна, ноооо ние все още не спираме да премятаме тази супер лека лапа! Уникалната комбинация от лека алуминиева сплав + компютърно управлявана фреза води до тези 160гр!! Talon 318 има всички предпоставки да се превърне в Еталон сред своите конкуренти. Разбира се захвата е 31.8мм, дължината е 40мм - доста къса и подходяща за тежките планински стилове. Fire Eye Talon 318 може да намери и в други стилове като DJ, Park, Street и въобще според личните изисквания на всеки карач. В днешно време хората имат все по-индивидуални изисквания.

Издигането е 0 градуса, а нашите приятели от Fire Eye са извадили детските книжки и са се постарали да ни я предложат наистина в доста цветове (случая в бяло ). Оцветяването е извършено чрез анодизация и повърхността е наистина много красива, освен това не допринася излишни грамове към лапата. Другият плюс е, че боята не пада така лесно както при праховото боядисване.

Що се отнася до нас, Bike House се постара да пусне това бижу в ценовия клас на лапите, които са отляти на шаблон, а теглото им е 200-220 гр.

За да се насладим пълноценно на ниското тегло си купихме електронен кантар Bizerba на който биха завидели служителите на кренвирши Leki :)

И така нека да обобщим, защото описанието почва да става досадно, а на редактора му се пие кафе и му предстои да направи около 300 снимки на всички нови продукти Fire Eye.

  • Материал: 6061-Т6
  • Градуси: 0
  • Захват на кормилото: 31.8мм
  • Дължина: 40мм
  • Метод на производство: Компютърно управлявана фреза
  • Тегло: 160гр
  • Цветове: Бял, черен, червен, син, зелен, розов, лилав