Fire Eye FE-SSK 1.8 Single speed kit 9ск. верига

Сингъл спийд кит за 9 ск. верига
Цена
Цена: 48,00 лв
48h.gif
Описание

Имате чудесна скоростна главина, но искате да преминете към класа на единичната скорост по една, друга трета и Y причина. До тук добре, но не ви се дават отново доста пари за качествена сингъл спийд главина и предприемате следните действия:

    Сваляте зъбния блок и започвате да обикаляте по вело сервизите за стари венци. Надявате се и сте готови да черпите с лимонада, кафе, бира и баклава човека да свали лок ринга, тъй като само Вие знаете колко важен е той!
    В повечето случаи нито бирата, нито баклавата помагат, тъй като тези венци НЕ се съхраняват. Започвате да мислите и търсите в гугъл най-безболезнения начин да направите спейсър с който да уплътните добре новото венче.
    Скалъпвате "нещо", слагате веригата, до тук всичко е наред - но при повече напрежение веригата пада или тя въобще няма никакво съосие и започва да издава звуци напомнящи на Джурасик Парк 1.
    Жокер от Байк Хаус! - Не ви подценяваме в никакъв случай. Наистина понякога нещата се получват, когато човек помисли и има желание да направи нещо, но в този случай Fire Eye са подготвили един готов и много приятен продукт, който превръща скоростната главина в сингъл спийд такава за секудни.
    Е, точка 4 изчерпа 5-тата

Комплектът включва:

    3 различни размера спейсъра
    1 зъбчаткa
    Лок ринг
    Зъбчатката е с дебелина 1.8мм и подходящa САМО за 9 скоростна верига